Φίλες και φίλοι

γ αΣας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε μένα και τους συνεργάτες μου. Στο, εξαιρετικά σύντομο για εμάς, χρονικό διάστημα αυτού του προεκλογικού αγώνα ήσασταν πάντοτε στο πλάϊ μας, εμψυχωτές και συνοδοιπόροι σ’ έναν άνισο αγώνα. Χωρίς τη δίκαιη προβολή μας από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, χωρίς την υποστήριξη κανενός είδους μηχανισμού τα μηνύματά μας νομοτελειακά αποδυναμώθηκαν και οι πολίτες δεν είχαν την ευκαιρία να τα αξιολογήσουν.

 Εμείς παλέψαμε έντιμα, με μόνα όπλα την ψυχή μας, τις ιδέες μας και το όραμά μας για την Πέλλα που πραγματικά μας αξίζει. Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας, ψήφισε με διαφορετικά κριτήρια και έδωσε μια νέα ευκαιρία στην προηγούμενη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η ετυμηγορία τους είναι απολύτως σεβαστή και ευχόμαστε να αποβεί για το καλό του τόπου μας. Εμείς δεσμευόμαστε  ότι θα είμαστε παρόντες σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα της Πέλλας, θα ασκούμε τον πρέποντα έλεγχο και θα προασπίζουμε με πάθος το δημόσιο συμφέρον. Παραμένουμε στις επάλξεις και συνεχίζουμε, από τη θέση που μας αναθέσατε, το φιλότιμο αγώνα για τον τόπο μας, με την ίδια συνέπεια, και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που πάντοτε μας διακατείχαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τα στελέχη του συνδυασμού μας και τους συνεργάτες μου για την πίστη τους στις κρυστάλλινες θέσεις μας, τον δυναμικό και καθαρό αγώνα τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Αυτή η εκλογική διαδρομή πλούτισε τη ζωή μου με πολύτιμους φίλους. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη στο έργο τους.

Τέλος χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος με επέλεξε για να ηγηθώ στην Πέλλα και μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τη γενναιοδωρία, την εντιμότητα και τη δύναμη που συγκροτούν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν και απογειώθηκε στο παγκόσμιο στερέωμα βασιζόμενος μόνο στις προσωπικές του δυνάμεις.

Γιάννης Ανδρίτσος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

με τον Γιάννη Ιωαννίδη  και το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια»