λαδοΛίγες ώρες πριν πέσει η “αυλαία” του προεκλογικού αγώνα, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό “Πολίτες Μπροστά” Ναθαναήλ Λαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Η ώρα της κρίσης των πολιτών έφθασε. Οι “Πολίτες Μπροστά” έδωσαν μία μάχη ουσίας, καταθέτοντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης που στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη. Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την καταπολέμηση της φτώχειας που ταλαιπωρεί χιλιάδες συμπολίτες μας.
Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, που δεν στοχεύσαμε ποτέ σε “καρέκλες” και “βουλευτική καριέρα”, είμαστε σίγουροι ότι ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας πήρε το μήνυμά μας. Συνειδητοποίησε ότι είναι η ευκαιρία να γυρίσουμε την πλάτη στις δυνάμεις της απραξίας, της ανεπάρκειας, του συντηρητισμού και του life style. Είναι καιρός να προχωρήσουμε. Να αλλάξουμε πλεύση. Να ανοίξουμε, όλοι μαζί, νέους δρόμους που θα φέρουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκεί που της αρμόζει: Στην κορυφή”.