11Σε κάθε κοινότητα και χωριό του δήμου Πέλλας, σε υπηρεσίες και γειτονιές των Γιαννιτσών και σε συζητήσεις με τους κατοίκους βρέθηκε σε όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης, δεχόμενος παράπονα για την απαξίωση και την αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής, η οποία τους επισκέπτεται στα τόσα χρόνια διοίκησης, μόλις τώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
«Αποφεύγω να χαρακτηρίζω τους πολιτικούς μου αντιπάλους», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τονίζοντας ότι «μέσα από την επαφή μου με τους κατοίκους της Πέλλας προσπαθώ έμπρακτα να αποδεικνύω την αλήθεια. Με έναν συνδυασμό 183 συμπολιτών, έτοιμων να εργαστούν σκληρά για το δήμο.

12Συνομιλώ με τους συνδημότες μου για τα άλυτα προβλήματά τους. Με ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο και πολύ καλά μελετημένο. Ερχόμαστε να εφαρμόσουμε τις αρχές της σύγχρονης διοίκησης, να αξιοποιήσουμε το έμψυχο δυναμικό του δήμου». Και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να ξέρεις να διοικείς. Να ακούς τον πολίτη και να είσαι αλληλέγγυος στο πρόβλημά του. Να μην θυμάσαι τους δημότες στις εκλογές, εφόσον 3,5 χρόνια έχεις κλειστή την πόρτα του γραφείου σου».

 

 

13Ο Στάθης Καστερίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του επισκέφτηκε υπηρεσίες του δήμου, δημοτικές κοινότητες και χωριά της Πέλλας, συνομίλησε με τους κατοίκους και ξεκαθάρισε ότι οι αρχές του συνδυασμού, Ανοιχτός και Ανθρώπινος δήμος θα διέπουν τη νέα δημοτική αρχή. «Ο δήμος Πέλλας πρέπει να αλλάξει πορεία» επισήμανε στις συναντήσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος και τόνισε «από τον Σεπτέμβριο του 14 δημιουργούμε έναν σύγχρονο δήμο αξιών και αλληλεγγύης που θα έχει στο επίκεντρο του τον πολίτη και τις ανάγκες του».

 

14