Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, για να συζητήσει για τα χρέη του ΠΑΟΚ.

μαξΌπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, αν ο Σαββίδης δε μείνει ικανοποιημένος από τη ρύθμιση, θα υποβιβάσει την ομάδα του στη Γ” Εθνική.

«Τι γίνεται με τα χρέη δεν ξέρω. Είχα μια αρκετά σκληρή συζήτηση στο Μαξίμου και τους είπα: «Θέλετε λεφτά; Πάρτε τα. Αν δε θέλετε, μην τα παίρνετε….

Αν δε πάρουν τα λεφτά θα πέσουμε κατηγορία, αλλά δε θα χάνω το χρόνο μου.

Αν πέσουμε στη Γ” θα ξεκινήσουμε μια καινούρια ομάδα, με τις βάσεις της, με το κέντρο αποκατάστασης, με το καινούριο γήπεδο. Τα λεφτά που θέλουν να μας πάρουν, καλύτερα να τα επενδύσουμε. Μετανιώνω για ό,τι έχω χάσει σε αυτά τα δύο χρόνια, για 32 εκατομμύρια ευρώ.

Άρχισα να πληρώνω τα χρέη και τα 22 απ” αυτά εκεί πήγαν. Γι” αυτό η κατάσταση είναι αρκετά ανησυχητική.

Μήπως θέλουν να βεβαιώσουν αρκετά απ” όσα λέω; Θέλω να πω ότι ποτέ δεν λέω κάποια λόγια, για τα οποία ποτέ δεν θα ευθύνομαι. Στο Μαξίμου πήρα μία απάντηση, συνηθισμένη. «Ναι, βέβαια, θα το λύσουμε το θέμα», αυτό μου είπαν.

Δε γίνεται να λέμε για τα χρέη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δε χρωστάει σε κανέναν. Αν μου πουν ότι χρωστάει, τότε πρέπει να έρθουμε σε συνεργασία. Προσθέτουν ποσά και τέτοιες επιχειρήσεις σαν τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν παρα πολλές και από το 1979 δεν πληρώνουν, ωστόσο δε συμβαίνει τίποτα. Προσπαθούν να το τρενάρουν.

Υπάρχει κάποια δύναμη που δεν πρέπει να λυθούν τα θέματα. Ένα ακόμη θέμα που συζητάμε είναι η σύνταξη των ομογενών. Δε γίνεται σε όλη την Ευρώπη να παραβιάζεται το ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν είναι απλά ένα άτομο που ήρθε από κάπου. Είμαι Έλληνας πολίτης με όλα τα χαρτιά.

Πληρώνω φόρους όπως πάντα στις επιχειρήσεις μου. Δεκάδες εκατομμύρια πλήρωσα και πέρσι, γι” αυτό και απαιτώ να με ακούσουν», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά.»