Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης-2014

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο επανεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαϊου:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που ανέδειξαν την «Αλληλεγγύη» με Επικεφαλή τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα σε πρώτη δύναμη στην Πέλλα και στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι Πελλιώτες ξεπέρασαν τις κομματικές σκοπιμότητες, πρόταξαν την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία για το συλλογικό συμφέρον και μας εμπιστεύτηκαν. Έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στα προβλήματα για την ανάπτυξη της Πέλλας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Το ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε ο συνδυασμός «Αλληλεγγύη» στην Πέλλα αλλά και σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ταυτόχρονα γεννάει μεγάλη ευθύνη για το αύριο του τόπου.
Στις 25 Μαϊου οι Πελλιώτες ανέδειξαν νικητή των περιφερειακών εκλογών στην Κεντρική Μακεδονία την αλήθεια και τη συνέπεια. Η επομένη των εκλογών μάς βρίσκει στις επάλξεις ώστε, με Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Απόστολο Τζιτζικώστα να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.

Οι μήνες που έρχονται είναι κρίσιμοι από πολλές απόψεις. Μας περιμένει πολύ δουλειά και είναι σημαντικό να ανταπεξέλθουμε και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν οι πολίτες από εμάς.

Η προσπάθεια δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Χρειάζεται να διεκδικήσουμε συλλογικά και να δουλέψουμε ομαδικά ώστε να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, να διαχειριστούμε παραγωγικά τους φυσικούς πόρους, την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό μας και να προσελκύσουμε επενδύσεις που θα αναζωογονήσουν την τοπική και περιφερειακή πραγματική οικονομία.

Συνεχίζουμε το έργο μας παραμένοντας σταθεροί στις αξίες μας για τη διοίκηση της ανάπτυξης με διαφάνεια, αξιοκρατία και σε καθημερινή επαφή με όλους τους πολίτες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους για την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα.

Πάνω απ΄όλα θα ήθελα να πω ένα ακόμα ευχαριστώ στους πολίτες της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας που μας εμπιστεύτηκαν».

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας