bdΚαταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο Νίκης, ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό, τη γνώση με το βίωμα, τη θέληση με την πράξη. Ένα ψηφοδέλτιο που ξεχωρίζει από την ποιότητα των ατόμων που το απαρτίζουν, που συγκροτήθηκε ύστερα από άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες, ανοικτές λαϊκές συνελεύσεις, συγκερασμό και ζύμωση διαφορετικών απόψεων και σκέψεων, πρωτόγνωρες διαδικασίες για την πόλη μας.
Είμαστε παρόντες στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Έδεσσας, με πείσμα και δύναμη, ενάντια στη θέληση πολλών που μας ήθελαν εκτός αυτής της μάχης. Καταθέτουμε στους πολίτες του Δήμου μία έντιμη και καθαρή αυτοδιοικητική και πολιτική πρόταση, διαφορετική από τη μέχρι τώρα αντίληψη και νοοτροπία των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου.
Δεν μοιράζουμε ψεύτικες υποσχέσεις και ανεκπλήρωτες ελπίδες στον κόσμο, ούτε χρησιμοποιούμε ανήθικα μέσα για να πείσουμε, βρισκόμαστε μακριά από πολιτικές καιροσκοπισμού και συναλλαγής. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στους πολίτες του Δήμου μας είναι ότι θα αγωνιστούμε μαζί τους για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας, γιατί αξίζουν ένα καλύτερο αύριο.

Θέλουμε και διεκδικούμε μία πόλη ανθρώπινη, που να σέβεται το περιβάλλον, ένα δήμο αλληλεγγύης, με κοινωνικό πρόσωπο στις δύσκολές αυτές συνθήκες κρίσης που βιώνουμε. Θέλουμε και διεκδικούμε ένα Δήμο όπου τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι πολίτες.