030514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΙΚΙΣ Α ΓΟΡΑ 2Δεκτός με ενθουσιασμό και ευχές για τη συνέχιση του έργου του στην Περιφέρεια έγινε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» σήμερα το πρωί στο Κιλκίς.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιο, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» συνομίλησε με καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και κατοίκους στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης, για τα ζητήματα που τους αφορούν. Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης περνώντας από τη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, συζήτησε με παραγωγούς κι εμπόρους, οι οποίοι του δήλωσαν την αντίθεσή τους στις νέες ρυθμίσεις της Πολιτείας για το πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών και τον ευχαρίστησαν για την ξεκάθαρη στήριξη της «Αλληλεγγύης» στα αιτήματά τους.
030514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΙΚΙΣ Α ΓΟΡΑ 3Επίσης ο κ. Τζιτζικώστας στον ίδιο χώρο, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων στην περιοχή, που με τη σειρά τους επανέλαβαν τις αντιρρήσεις τους στα νέα μέτρα στην αγορά γάλακτος, τα οποία όπως τα χαρακτήρισαν είναι ακόμη μια θηλιά στον κλάδο τους.
Ο Περιφερειάρχης επισήμανε πως «ο αγώνας της διεκδίκησης δεν σταματά. Εμείς όλοι στην “Αλληλεγγύη “ θα είμαστε στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, διεκδικώντας, σχεδιάζοντας και προτείνοντας μέτρα και λύσεις που θα κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη». Συμπληρώνοντας ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε χαρακτηριστικά: «δεν ήρθα ξαφνικά, περαστικός στην περιοχή, όπως κάποιοι όψιμα ανακάλυψαν νέα γεωγραφικά όρια, νέους ρόλους. Είμαι και είμαστε κοντά σας και θα συνεχίσουμε και την επόμενη πενταετία να είμαστε δίπλα σας».
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Κιλκίς, απόψε στις 8 το βράδυ, ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους θα μιλήσει σε ειδική εκδήλωση φίλων και στελεχών της «Αλληλεγγύης» στα Λουτρά Λαγκαδά.

030514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΙΚΙΣ Α ΓΟΡΑ 4Αύριο η ομιλία

Σημειώνεται πως αύριο στις 12 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας θα βρεθεί και πάλι στο Κιλκίς προκειμένου να πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος και οι υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Κιλκίς με την «Αλληλεγγύη».