meteΟ σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς τους μαθητές και τους Δασκάλους που συμμετείχαν στην μετακόμιση όλων των υλικών και τον καθαρισμό και προετοιμασία του νέου κτηρίου.
Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαΐου ζήσαμε συγκινητικές στιγμές καθώς όλοι δουλέψαμε με αυταπάρνηση και συνολικά σε 12 ώρες καταφέραμε να κάνουμε τα πάντα (μεταφορά εξοπλισμού, τακτοποίηση του στο νέο κτήριο, κλάδεμα θάμνων και δέντρων και καθαρισμό αιθουσών και περιβάλλοντα χώρου).

Είχαμε την εικόνα μιας καλοκαρδισμένης μηχανής και ο καθένας πρόσφερε αυτό που μπορούσε έτσι ώστε την Δευτέρα 12 Μαΐου όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχθούν τους μαθητές και τους δασκάλους στο νέο κτήριο.
Αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι όταν συνεργαστούμε μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να υπερνικήσουμε όλα τα εμπόδια αλλά και το σημαντικότερο δώσαμε και το παράδειγμα στα παιδιά μας, πώς να δρουν συλλογικά προς όφελος της κοινωνίας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον οδηγό του δήμου που με φορτηγό απομάκρυνε όλα τα χόρτα και κλαδιά αλλά και το βιβλιοπωλείο ΚΡΑΛΛΗ για τα δωράκια που έκανε στα παιδιά μας για το καλωσόρισμα στο νέο τους κτήριο.

 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας