100514_ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΑΓΟΡΑΤο Ωραιόκαστρο, τα Διαβατά και τη Θέρμη, επισκέφτηκε χτες η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Κατά την επίσκεψή της η Βούλα Πατουλίδου, συνοδευόμενη από υπ, περιφερειακούς συμβούλους της «Αλληλεγγύης» και συνεργάτες της, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιδιοκτήτες καταστημάτων για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά, σε συνδυασμό με τα αυξημένα ποσοστά ανεργίας στην περιοχή. Η υπ. Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης που δίνουν πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ επισήμανε «πως ο Αυτοδιοικητικός μας Συνδυασμός, δίνει μέγιστη σημασία στο θέμα και οι προτεραιότητες που θέτουμε για τη στήριξη των επιχειρήσεων είναι στη πρώτη γραμμή». Όπως πρόσθεσε η ίδια «ο Περιφερειάρχης κι επικεφαλής της “Αλληλεγγύης” ανακοίνωσε δέσμη προτεραιοτήτων που στόχο έχουν την αύξηση της απασχόλησης αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες, σταθερές θέσεις εργασίας. Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας να δίνει μάχες, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα κι όλοι μαζί παλεύουμε για μια καλύτερη Κεντρική Μακεδονία».
100514_ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΠΗ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥΗ Βούλα Πατουλίδου επισκέφτηκε επίσης το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την στήριξη της Περιφέρειας στην Τρίτη Ηλικία και συνομιλώντας με μέλη του ΚΑΠΗ είπε πως «η Τρίτη Ηλικία έδειξε για άλλη μια φορά, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τον ενεργό ρόλο που διαδραματίζει για την κοινωνική συνοχή». Η υπ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως «για εμάς η “Αλληλεγγύη” δεν είναι μονάχα το όνομα του Συνδυασμού μας, αλλά η πράξη καθαυτή».

 

 

Επίσης, χτες, η Χρυσή μας Ολυμπιονίκης και υπ. Αντιπεριφερειάρχης, παρέστη σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Ως απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, η Βούλα Πατουλίδου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παλιούς Καθηγητές και συμφοιτητές της, από τους οποίους δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια τόσο για την προσφορά της στον αθλητισμό όσο και για τη συμμετοχή της με το συνδυασμό της «Αλληλεγγύης» για τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

100514_ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΤΕΦΑΑ