OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌπως είναι ήδη γνωστό, το ΠΑΣΟΚ στη Κεντρική Μακεδονία στηρίζει το ψηφοδέλτιο «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής την Πανεπιστημιακό ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΝΙΟΒΗ.
Επικεφαλής στο Νομό Πέλλας ως υποψ. Αντιπεριφερειάρχης τέθηκε η ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, στέλεχος της νεότερης γενιάς του ΠΑΣΟΚ, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας και της Κ.Ε..
Στα πλαίσια του προγραμματισμού συνοδευόμενη από την ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ, υποψ. Ευροβουλευτή με την ΕΛΙΑ, επισκέφτηκε αρχικά την πόλη των Γιαννιτσών, εν συνεχεία την Έδεσσα, καταλήγοντας στην Αριδαία.
Στις κατά τόπους επαφές συνομίλησαν με πολίτες, με κοινωνικούς εκπροσώπους, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του νέου πολιτικού στίγματος, που επιβάλλεται από τη συγκυρία.
Σε ερώτηση που τέθηκε στην ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΙΚΗ για το συμβολισμό της υποψηφιότητάς της απάντησε. «…είναι όντως τολμηρή απόφαση η συμμετοχή μας σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε μια επίπονη και πρωτόγνωρη πολιτική πραγματικότητα. Όμως νομίζω δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Η ζωή συνεχίζεται, η πολιτική εξελίσσεται. Σε αυτό το πλαίσιο θεωρώ ότι αξίζει η νεότερες γενιές να επιχειρήσουμε την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς.
Όσο για την παράταξή μου το ΠΑΣΟΚ, θέλω να τονίσω ότι εμείς οι νεότεροι κουβαλάμε στις πλάτες επιπρόσθετα και αστοχίες που δεν μας αναλογούν…!!!
Κάνουμε μια προσπάθεια μέλλοντος με πολύ κόπο, αλλά ταυτόχρονα με πάθος και ελπίδα ότι μπορούμε να το καταφέρουμε…»
Το κλιμάκιο συνόδευαν οι υποψ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αγάθη Μακρίδου και Κατερίνα Γιαννούση.

 

καιλ