• Επισκέφθηκε τοπικές κοινότητες και τη λαϊκή αγορά της Αριδαίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο των καθημερινών επισκέψεων σε περιοχές των τεσσάρων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης περιόδευσε τις προηγούμενες ημέρες σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας και στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρίδης βρέθηκε κοντά στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Βορεινού, Νεοχωρίου, Ριζοχωρίου, Φιλώτειας και Θηριόπετρας. Εκεί, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους των χωριών για τα θέματα που τους αφορούν, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Πέλλας.

Επίσης, χθες, κατά την περιοδεία του στην πόλη της Αριδαίας, ο κ. Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Πέλλας με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» βρέθηκε στη λαϊκή αγορά. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έτυχε θερμής υποδοχής από τους παραγωγούς και τους πωλητές με τους οποίους είχε σύντομη συνομιλία. Επιπλέον, επισκέφθηκε καφενεία και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης όπου συνάντησε φίλους και υποστηρικτές της «Αλληλεγγύης» οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαϊου.
φωτογραφία 3

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η περιοδεία του κ. Θεοδωρίδη συνεχίζεται σήμερα, 9/5, στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα επισκεφθεί τις τοπικές κοινότητες Ακρολίμνης, Εσωβάλτων, Σταυροδρομίου, Άσπρου, Λιποχωρίου και θα καταλήξει στη Σκύδρα όπου θα συναντήσει φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης».

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

φωτογραφία 4