60

Η Ομορφιά Σταμάτησε στα Βλέφαρα

το νέο μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαθανασίου
Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γιώργος Παπαθανασίου σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του νέου μας βιβλίου με τίτλο “Η Ομορφιά Σταμάτησε στα Βλέφαρα” που θα πραγματοποιηθεί στον Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς την Τετάρτη 14 Μαΐου.
61
Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γιώργος Παπαθανασίου σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο “Η ομορφιά σταμάτησε στα βλέφαρα”.

Εκτός από τον συγγραφέα για το βιβλίο θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Γεώργιος Κωστανγιάννης και η φιλόλογος Άννα Νικολάου.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου…
«Αυτό που έχω καταλάβει απ’ τη ζωή μου μέχρι τώρα είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να τους αγαπάνε».
«Η αγάπη πονάει γλυκά τις καρδιές».
«Όλα ξεκινούν από την αγάπη και τη συμφιλίωση με τον εαυτό μας».
«Πιστεύω πως η αγάπη είναι το φάρμακο της λύπης».
Έτσι μεγάλωνε η Πανωραία Καρέλη. Σ’ έναν κόσμο που ήθελε να τον ομορφύνει μονάχα με το φως των ματιών της. Ποιος θα μπορούσε μια μέρα να σταθεί, να κοιτάξει και να αγαπήσει αυτά τα μάτια; Η ιστορία ενός κοριτσιού, μεγαλωμένου με την αξία της αγάπης ως υπέρτατο αγαθό, που ήθελε να αγαπήσει και να αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο σ’ αυτή τη ζωή. Η επιθυμία της αυτή θα την οδηγήσει στον πρώτο της παιδικό έρωτα. Το αγόρι εκείνο θα τη συναντήσει στα τρυφερά χρόνια της παιδικής ανεμελιάς και αθωότητας. Μεταξύ τους αναπτύσσεται ένα πολύ δυνατό αίσθημα που θα τους γεμίσει με όμορφες εικόνες τα νεανικά τους χρόνια. Με το πέρασμα των χρόνων, η αγάπη αυτή θα δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Θα μπορέσει, όμως να υπερνικήσει τις δυσκολίες που δίχως να μας ρωτήσει μας φέρνει η ζωή; Άραγε, φτάνει μονάχα η αγάπη να κρατήσει δύο ανθρώπους μαζί για πάντα;

Που;
Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς
(Ελ. Βενιζέλου και Μουσών 2)

Πότε;
Τετάρτη 14 Μαΐου
στις 19:30

Είσοδος Ελεύθερη

Μία δημιουργία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
Με την εμπειρία των Εκδόσεων iWrite
www.pigi.gr| 2311 27 28 03 | info@pigi.gr