IF

Είμαι ο Δημήτρης Καραθάνος του Νικολάου και της Στεργιανής. Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας με τον συνδυασμό Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσας – Βεγορίτιδας με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιάννου. Γεννήθηκα το 1979 στην Έδεσσα όπου ζω και εργάζομαι. Διατηρώ Δικηγορικό Γραφείο στην πόλη της Έδεσσας από το 2008. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας, του Ομίλου Αντισφαίρισης Έδεσσας, μιλάω Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Βερυκούκη, καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε ένα παιδί.
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιάννου επειδή οι απόψεις μας ταυτίζονται για το μέλλον του Δήμου μας σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Κατανοώντας και βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας αποφάσισα να δηλώσω παρόν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Οι τομείς που θα επικεντρωθώ εάν εκλεγώ θα είναι ο αθλητισμός, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η καθαριότητα και όλα τα κοινωνικά προβλήματα που έχουν οξυνθεί τα τελευταία χρόνια. Σας ζητώ να δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Δήμο μας έντιμα και με αξιοπρέπεια, με γνώμονα πάντοτε την αγάπη για αυτόν τον τόπο.