λαιδησ

 

Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1961, μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, ήλθα από επιλογή μου στην Έδεσσα το 1987 έγινα Δημότης, και από τότε κατοικώ σε αυτή. Έχω δύο παιδιά τη Μάτα και τον Ορέστη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Έδεσσα.
Είμαι καθηγητής Φυσικής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση και έχω θητεύσει κατά καιρούς σε όλα σχεδόν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Έδεσσας. Ενεργός Συνδικαλιστής και Πρόεδρος των Καθηγητών επί σειρά ετών και Διευθυντής από το 2011 στο Λύκειο της Καλής.
Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Και αυτό, γιατί βλέπω ότι οι νέοι μας πια ασφυκτιούν, η πόλη μας μαραζώνει και εγκαταλείπεται στη μοίρα της. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Δημοτικής κίνησης «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ», για να κάνουμε όλοι μαζί …ένα νέο ξεκίνημα, με φρέσκους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση, που έχουμε τις γνώσεις και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα. Φτάνουν πια οι φιέστες οι ντουντούκες… τα πυροτεχνήματα και τα κούφια λόγια… ο τόπος θέλει ουσιαστική δουλειά …και έργο…με απόλυτη διαφάνεια και συμμετοχικές διαδικασίες …μας τελείωσαν οι αρχηγοί …εξ επιφοιτήσεως …ο Δήμος μας αλλάζει σελίδα …γιατί το χρειάζεται και γιατί το αξίζει …