1Κυριακή βράδυ και τα βλέμματα όλων στα καφενεία ήταν στραμμένα στις οθόνες και τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
. Στις αδιάφορες φάσεις οι φίλαθλοι έβρισκαν ευκαιρία να θυμηθούν μαζί με το Γιάννη Ανδρίτσο ​το ποδοσφαιρικό του παρελθόν είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες, όπως ο Εδεσσαϊκός την εποχή που ανέβηκε στην Α Εθνική κατηγορία. Στο Λιποχώρι και το Ασπρο τα καφενεία ήταν μοιρασμένα σε εκείνους που έβλεπαν τον αγώνα και στους άλλους που προτίμησαν το χαρτάκι. Το γκολ του Παναθηναϊκού μπήκε όταν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Ποζίδου και Τρύφωνα Ούρδα βρίσκονταν στη Δάφνη ενώ το τέρμα της ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ βρήκε το κλιμάκιο του συνδυασμού “Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” στο Μαυροβούνι, στο οποίο εργάσθηκε ο κ. Ανδρίτσος ως προπονητής αναβαθμίζοντας την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου στην πρώτη κατηγορία.
Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Γιάννης Ανδρίτσος καταδίκασε απερίφραστα τα επεισόδια, πριν και μετά τον αγώνα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, λέγοντας ότι η βία δεν έχει θέση μέσα και έξω από τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους.
2
3
4
5
6
7