ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΣΙΩΝΗΣ

100_5532Ο  ΣΙΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1971 είναι παντρεμένος με την Γλυκερία Μυλωνόγλου και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών μεγάλωσε στις Συκιές Θεσσαλονίκης όπου και σπούδασε στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικής.

Το 1991 αποφοιτά από την σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου και προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα.

Υπηρέτησε ως Κελευστής Ηλεκτρολόγος στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάστηκε ως υπεύθυνος στο τμήμα Οργάνων, της εταιρείας ΑΚΤΩΡ, κατά την επέκταση του εργοστασίου της ΕΚΟ για την παραγωγή αμόλυβδης βενζίνης, καθώς και στην εταιρεία ζυγιστικών  ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Στη συνέχεια δραστηριοποιείται στον κλάδο του λιανεμπορίου ενώ το 2000 διορίζεται μέσω ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα ως ΤΕ Μηχανικός-Ηλεκτρονικός.

 Παραμένει για δύο χρόνια στην Αθήνα και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη οπου ζει και διατελεί επίτροπος-ταμίας  στον ενοριακό Ναό Αγ. Δημητρίου Συκεών.

Το Σεπτέμβρη του 2007 επιστρέφει στην Έδεσσα πραγματοποιώντας το όνειρο του, να ζήσει στο τόπο των παππούδων του, περήφανος για την καταγωγή  και την ιστορία της οικογενείας του.

Με την επιστροφή του συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις φιλοζωικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές, φιλανθρωπικές.

Επειδή τα όνειρα, ποτέ δεν σταματούν, επειδή έχει μάθει να διεκδικεί, να αγωνίζεται, το νέο του όνειρο  ( το κοινό μας όνειρο)  είναι η δημιουργία ενός πρότυπου Δήμου, βοηθού και συνοδοιπόρου, κόντρα στις συνθήκες μιζέριας και απαισιοδοξίας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Ο Τάσος  λοιπόν, είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ της προσφοράς, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  που βλέπει την ενασχόληση με τα κοινά ως διακόνημα, ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ της διπλανής πόρτας που μπορεί να σε ακούσει, να σε αφουγκραστεί, να σε καταλάβει, να του εμπιστευτείς το πρόβλημα σου και να αγωνιστεί να δώσει τη  λύση .

ΣΙΩΝΗΣ ΤΑΣΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΝΤΡΑ