OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤιμητική πλακέτα για την προσφορά της στον αθλητισμό απένειμαν χτες στη Βούλα Πατουλίδου η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και η Ελληνική Ομοσπονδία Δυναμικού Τριάθλου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Λεμονίδης» του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Την απονομή στη Χρυσή μας Ολυμπιονίκη και υπ. Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου έκανε ο Πρόξενος της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη Τόρνικιε Μπερεκασβίλι. Η Βούλα Πατουλίδου ευχαριστώντας για την τιμή τις δύο Ομοσπονδίες αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των αθλητικών ομοσπονδιών, οι οποίες εκτός της προσφοράς τους στην άθληση χιλιάδων νέων, έχουν τιμήσει την πατρίδα μας με πολλά μετάλλια.
Στη συνέχεια η Βούλα Πατουλίδου, συνοδευόμενη από υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και συνεργάτες της «Αλληλεγγύης», είχε την ευκαιρία να περπατήσει σε γειτονιές και καφέ της περιοχής, συνομίλησε με κατοίκους, ενώ δέχτηκε θερμές ευχές για την εκλογή της στις επικείμενες εκλογές.
Επίσης, χτες, η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης παρέστη στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, προσκεκλημένη του ΔΣ του Συλλόγου για την έναρξη των εργασιών. Η Βούλα Πατουλίδου μιλώντας στα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αξίες του Εθελοντισμού και του Ολυμπισμού, ενώ υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και των αθλητικών συλλόγων, στην ανάπτυξης της περιοχής, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού. Όπως σημείωσε η Βούλα Πατουλίδου «η “Αλληλεγγύη” έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων και προτεραιοτήτων για την ουσιαστική ανάπτυξη του τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία. Σ΄ αυτήν την προσπάθεια, ο καθένας με τις δυνάμεις του, αλλά κι όλοι μαζί, μπαίνουμε σε έναν αγώνα για το καλό του τόπου μας. Γνωρίζετε καλύτερα από μένα πως ειδικά στον χειμερινό τουρισμό η Μακεδονία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό που θέλουμε είναι, σε συνεργασία με τους φορείς διαχείρισης να αναβαθμίσουμε όλα τα χιονοδρομικά μας κέντρα και να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των τουριστών σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας».