Εκδρομή στο Βέρμιο μαζί με τον Εδεσσαίο φωτογράφο 3fon (Τρύφωνα Κίτσο) για να παρακολουθήσουμε από κοντά τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «ΕΚΔΡΟΜΗ». Σύννεφα μέσα στην καρδιά δασών και κρύος αέρας σε μία βουκολική αισθησιαρχία. Είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε από κοντά και 30 νέους γεμάτο διάθεση δημοσιογράφους από τον ΑΝΤ1 που ήλθαν να δουν από κοντά κι αυτοί τα γυρίσματα και τους ηθοποιούς. Νέοι ηθοποιοί που θα χαλάσουν καρδιές όπως η Λεωνόρα, η Γραικού, ο Παλιαδέλης, ο Συριόπουλος και πολλοί άλλοι που μας κέρδισαν όχι μόνο από το ταλέντο τους αλλά και από την ανθρώπινη πλευρά και ζεστασιά τους. Μαζί μας ήταν το όμορφο δίδυμο Σακκά – Μεταξάς όπου πέραν της γνωριμίας θα τους χαρακτήριζα ζωντανούς και γεμάτο περιπέτεια ανθρώπους καθώς και όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο. Πολύ καλή σκηνοθεσία από τον Αλέξανδρο Πανταζούδη. Μπράβο στον ΑΝΤ1 και το επιτελείο που επενδύει σε ελληνικές σειρές και ιδίως στην πανέμορφη Ελληνική επαρχία!

1
H σειρά θέλει αυτά τα στοιχεία αφού το στόρι θέλει 13 ανθρώπους που είναι ξένοι μεταξύ τους, να βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα απομακρυσμένο ορεινό καταφύγιο -στο Βέρμιο-, μέσα στο καταχείμωνο, σε άγριες καιρικές συνθήκες. Η επικοινωνία με τον έξω κόσμο «κόβεται», τα τηλέφωνα δεν λειτουργούν, τα τρόφιμα λιγοστεύουν, το ρεύμα έχει συνεχείς διακοπές. Ένας από αυτούς εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αργότερα βρίσκουν το πτώμα του. Ποιος τους συγκέντρωσε εκεί και ποια μυστηριώδης ιστορία -που δεν θέλουν να θυμούνται- ενώνει τελικά όλους αυτούς τους φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους ανθρώπους;
Οι ήρωες φτάνουν σε οριακές καταστάσεις, αλληλοσπαράζονται! Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, τους κάνουν να χάσουν κάθε έλεγχο. Μια γυναίκα βρίσκεται τραυματισμένη στο δάσος. Ατύχημα ή απόπειρα δολοφονίας; Ένας από τους ορειβάτες εξαφανίζεται μυστηριωδώς και αργότερα βρίσκεται το πτώμα του. Ποιος τον σκότωσε και γιατί; Το χαμένο παιδί, βρίσκεται μπροστά στη μάνα του μέσα στο δάσος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ποιος το είχε απαγάγει και που βρισκόταν μέχρι τώρα; Ένα κορίτσι βρίσκεται στο ποτάμι και σώζεται από κάποιον που οι υπόλοιποι θεωρούν επικίνδυνο. Ο έγκλειστος άντρας του υπογείου φανερώνεται μπροστά τους και η παρουσία του σοκάρει τους πάντες! Ένας έρωτας ξαναγεννιέται ανάμεσα σε δυο άτομα και προκαλεί εκρήξεις, πυροδοτώντας απωθημένα και ανομολόγητα συναισθήματα. Μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δυο άλλους ανατρέπει τις καταστάσεις και θολώνει τα νερά. Τι ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης οδηγός των ορειβατών, που όλοι στηρίζουν τις ελπίδες τους επάνω του; Ο εγκλεισμός τους θα κρατήσει περίπου μια βδομάδα. Κανείς δεν θα βγει από εκεί μέσα όπως ήρθε. Η ιστορία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί ανάγλυφη και θα διαμορφώσει σχέσεις και καταστάσεις, ανατρέποντας τα πάντα!
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΥΔΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗ Πρωταγωνιστουν: ΛΙΝΑ ΣΑΚΚΑ, ΟΘΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΤΙΝΑ ΛΕΩΝΟΡΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΡΑΙΚΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΔΗΣ, ΕΦΗ ΚΟΝΤΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΛΙΑΔΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Τα γυρίσματα αναμένονται να τελειώσουν στα τέλη του Ιουνίου, ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1.