IFΣτην Ελλάδα η αγορά ρούχων από δεύτερο χέρι έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση και την αγάπη πολλών! Ρούχα που έχουν τη δική τους ιστορία, πωλούνται σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές και προτιμώνται ως καίρια απάντηση στην οικονομική κρίση και την τσιμπημένη τιμή των ρούχων «του κουτιού». Σημείωσε ως πλεονεκτήματά τους τα ακόλουθα: είναι φθηνά, είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθότι αποτρέπουν την εκτεταμένη αγορά ρούχων, βρίσκονται σε ποικιλία αλλά το καθένα είναι μοναδικό, εξάπτουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα στους ενδυματολογικούς συνδυασμούς ενώ δεν κινδυνεύουν να μαζέψουν στο πλύσιμο!


 

IFΈνα τέτοιο μαγαζί, το Asteroid 77, έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στη Μοναστηρίου 17 (στην ανηφόρα λίγο πριν από τα σουβλάκια-μπιφτέκια ο Θωμάς) με υπεύθυνη την ‘Αστα Δούμου. Ρούχα ελαφρώς μεταχειρισμένα, αλλά και στοκ από γνωστούς οίκους μόδας, όπως Prada, Burberry και Cavalli .

 

IFΔεν έχεις παρά να περάσεις από το κατάστημα, να δεις και να φορέσεις ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση ή να τα δώσεις προς πώληση και όταν πουληθούν να πάρεις το μερίδιο που σου αντιστοιχεί από τη μεταπώληση. Σακάκια, μπλούζες, παντελόνια, παπούτσια, μπιζού αξεσουάρ κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μια επίσκεψη θα σε πείσει.

 

IF

Καλές (φιλικές για το περιβάλλον και την τσέπη) τιμές! αξίζει να σημειωθεί ότι με την αγορά τριών προΪόντων πληρώνετε μόνο τα 2. Το προϊόν με τη χαμηλότερη τιμή σας το κάνουν δώρο.. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2381400185.

 

IF

 

IF