Ο 52χρονος είχε συλληφθεί για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην Πτολεμαΐδα. Είχε μετατρέψει το φορτηγάκι του σε εφιαλτικό παιδότοπο. Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

vi_ptoleΟ 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών ο ίδιος, ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσιαμέσα στο κλειστό φορτηγάκι του. Είχε βάλει παιχνίδια και παιδικά αντικείμενα για να προσελκύει τα ανήλικα θύματά.

Οι καταγγελίες για τη δράση του, οδήγησαν τις Αρχές στη σύλληψή του.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε η εμπλοκή του σε δύο ακόμη παρόμοιες περιπτώσεις ασέλγειας.

Με ειδική διάταξη δόθηκε στη δημοσιότητα, η φωτογραφία του.

O 52χρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια μέσα σε κλειστό φορτηγάκι, που είχε μετατρέψει σε εφιαλτικό… παιδότοπο. Μέσα στο φορτηγό του είχε βάλει παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια προκειμένου να προσελκύει τα ανήλικα θύματά του.

Ο δράστης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια και αντίσταση.

Η έρευνα της συγκεκριμένης υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες, αποδέκτες των οποίων έγιναν πρόσφατα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με τις οποίες ο 52χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών ηλικίας από 9 έως 15 χρόνων.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε η εμπλοκή του σε δύο ακόμη παρόμοιες περιπτώσεις ασέλγειας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ο 52χρονος εντοπίστηκε σε σπίτι δύο Ελλήνων, ηλικίας 28 και 30 ετών, στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες μνήμης, δύο συσκευές αποθήκευσης αρχείων (usb sticks) και δέκα ψηφιακοί δίσκοι (dvd ’ s).

Σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, η οποία περιλαμβάνει και τους δύο άλλους άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας του κατηγορουμένου και φωτογραφίες του, προς αναζήτηση, ενδεχομένως και άλλων ανήλικων θυμάτων.

 

πηγή: www.thetoc.gr