Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 58, 53 και 34 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της πλαστογραφίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων

bfΕξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, περίπτωση κλοπής ενός Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που έλαβε χώρα από βραδινές ώρες της 23.05.2014 έως πρωινές ώρες της 24.05.2014 στα Γιαννιτσά Πέλλας .

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 58, 53 και 34 ετών (δύο άντρες και μία γυναίκα αντίστοιχα) , για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της πλαστογραφίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, την 26.05.2014 στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε βαφείο – φανοποιείο ιδιοκτησίας των δύο προαναφερόμενων αντρών, όπου βρέθηκε ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα ιδιοκτησίας της 34χρονης. Επιπλέον το όχημα έφερε εμφανείς αλλοιώσεις στον αριθμό πλαισίου του.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το ανωτέρω όχημα είναι ιδιοκτησίας 62χρονου και είχε αφαιρεθεί από τις βραδινές ώρες της 23.05.2014 έως τις πρωινές ώρες της 24.05.2014 στα Γιαννιτσά Πέλλας .

Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 62χρονο νόμιμο κάτοχό του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.