Σχηματίστηκε δικογραφία συνολικά σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 28, 35 και 46 ετών

183527Σε συνέχεια του από 12.06.2014 Δελτίου Τύπου, ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκε πλήρως από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας, περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών που έλαβε χώρα την 29.04.2013 στην Καλλίπολη Πέλλας.

Αρχικά, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 46 ετών για ληστεία και αναζητούνταν και οι δύο συνεργοί του. Στη συνέχεια, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος και των δύο υπολοίπων δραστών. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 28 και 35 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι, βραδινές ώρες της 29.04.2013 στην Καλλίπολη Πέλλας, ο 46χρονος και ο 28χρονος που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με την χρήση σωματικής βίας, αρχικά επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν από μία 32χρονη ημεδαπή, την οποία ανέμεναν έξω από την οικία της, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα, τελικά όμως με τη βοήθεια του 35χρονου συνεργού τους κατάφεραν να της το αφαιρέσουν, παρότι είχε προστρέξει για βοήθεια και η 55χρονη μητέρα της 32χρονης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.