Μια φωτογραφία που δείχνει δύο αδελφές να ποζάρουν χαμογελαστές με… τον παππού τους να κείται ανέκφραστος στο κρεβάτι, γνώρισε πρωτοφανή δημοσιότητα στα τουρκικά κοινωνικά δίκτυα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο παππούς είχε ήδη αποδημήσει εις τόπους χλοερούς όταν βγήκε η επίμαχη φωτογραφία.

40FE8C255EBEADA727DDC1FC9500E2F0

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα από μία από τις αδελφές η οποία γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αγαπητέ παππού, ας είναι η θέση σας στον Ουρανό, ας συναντήσετε αγγέλους με τη βοήθεια το Θεού».

Η φωτό διαδόθηκε εν ριπή οφθαλμού στα τουρκικά κοινωνικά δίκτυα την περασμένη εβδομάδα, με πολλούς χρήστες που επιτίθενται στις αδελφές «που ποζάρουν τόσο χαρούμενες δίπλα στο πτώμα ενός στενού συγγενή.»

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet, τη στιγμή της φωτογράφησης, το Φεβρουάριο, ο ηλικιωμένος δεν είχε πεθάνει, αλλά είχε παραλύσει, ωστόσο οι αδελφές αποφάσισαν να αναρτήσουν την επίμαχη φωτογραφία στο Facebook όταν ο παππούς τους απεβίωσε την περασμένη εβδομάδα…

Μία από τις αδελφές έστειλε μια δήλωση σε τουρκικά ΜΜΕ: «ευχόμαστε ο Θεός θα τιμωρήσει εκείνους που διαδίδουν αυτή την κατασκευασμένων είδηση.»

«Σε αντίθεση με ό,τι λένε οι άνθρωποι (στα social media), δεν γελούσαμε. Απλά χαμογελούσαμε», πρόσθεσε. «Μερικοί άνθρωποι λένε ότι ο παππούς μας φαίνεται άσχημα (σ.σ στη φωτό) και μοιάζει σαν ένας νεκρός άνθρωπος, αλλά ήταν 90 χρόνων τότε. Θα περιμένατε από αυτόν να γελάει;» διερωτήθηκε η κοπέλα στη δήλωσή της.

Πηγή: skai.gr