Την Κυριακή 15-6-2014 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευσης του ΓΑΣ Έδεσσας, που είχε σαν θέματα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Η συνέλευση έγινε στο ΔΑΚ Έδεσσας, παράλληλα με την γιορτή μπάσκετ της ακαδημίας. Ο απερχόμενος πρόεδρος Καφετζής Κώστας αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, κάνοντας ένα σύντομο διοικητικό απολογισμό. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε τόσο το διοικητικό συμβούλιου για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, όσο και στις προσπάθειες των προπονητών, καταλήγοντας ότι η εκλογική διαδικασία προέκυψε λόγω των αναγκών για καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου.

gas-edessas-300x200Από την εκλογική διαδικασία που ακολούθησε πρόεκυψε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό αποτελούμενο από τους Αλεξίου Τάσο, Βάσιου Φωφώ, Καφετζή Κώστα, Μπόζίνη Δημήτριο, Οτουντζίδη Νίκο, Σκαλιδάκη Γρηγόρη και Ψαρίκογλου Χάρη.
Την Δευτέρα 21/6 συνεδρίασε το νέο Διοικητικό με την κατανομή των αξιωμάτων να γίνεται ως εξής:
Πρόεδρος: Σκαλιδάκης Γρηγόρης
Αντιπρόεδρος και έφορος Ακαδημίας : Αλεξίου Τάσος
Γ. Γραμματέας : Καφετζής Κώστας
Ταμίας : Βάσιου Φωφώ
Μέλος και έφορος υλικού : Ψαρίκογλου Χάρης
Μέλος και έφορος παιδικής ομάδας : Μποζίνης Δημήτρης
Μέλος και έφορος δημοσίων σχέσεων : Οτουντζίδη Νίκος

Στην συνεδρίαση που ακλούθησε έγινε μια πρώτη προσέγγιση του σχεδιασμού της νέας αθλητικής χρόνιας για όλα τα τμήματα του συλλόγου.