3Συνελήφθησαν προχθές (11.06.2014) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 16 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο Γαρέφι Πέλλας νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι προαναφερόμενοι διέρρηξαν την αποθήκη ενός 49χρονου, από όπου αφαίρεσαν ένα σώμα θέρμανσης. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 49χρονο και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο του ανωτέρω .

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν σώμα θέρμανσης, καθώς και αλλά παλαιά σιδερά, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν οι ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, ένα κατσαβίδι και δύο ξύλινα στειλιάρια, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων .

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.