6Ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό το 3ο καλοκαιρινό καμπ καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας τις πρωινές ώρες της Τρίτης 24/7. Ογδόντα αθλητές προερχόμενοι από τις ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού, του Γ.Α.Σ. Έδεσσας και του Σκυδραϊκού έδειξαν ακόμη μία χρονιά την αγάπη τους για την πορτοκαλί μπάλα και συμμετείχαν  στο καμπ που τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη της Έδεσσας και πραγματοποιείται σε γκρουπ στα δύο κλειστά γήπεδα της πόλης. Οι νεαροί αθλητές μαθαίνουν τα βασικά του μπάσκετ από εξειδικευμένους προπονητές μικρών ηλικιών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας με παράδοση στο άθλημα, ενώ το ημερήσιο πρόγραμμα τελειώνει με ομιλίες από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Πανεδεσσαϊκού σε ενδιαφέροντα θέματα που επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους(διατροφή, ψυχολογία, ιστορία του μπάσκετ).

Την Παρασκευή και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική τελετή λήξης του camp με τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών,  ενώ αναμένονται πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς συμμετέχοντες με αποκορύφωση την βράβευση της ανδρικής ομάδας του Πανεδεσσαϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Όλοι οι φίλοι του αθλήματος είναι προσκεκλημένοι στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που διοργανώνει ο σύλλογος της Έδεσσας.
GUEST STAR:  Ο Τίγρης!!! Η μασκότ του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος θα παίξει και θα φωτογραφηθεί με όλους τους μικρούς φίλους του αθλήματος που θα παρευρεθούν στο γήπεδο.
1
2
3
4
5
7
8
9
10
13
14
15