Ελέγχθηκαν συνολικά 126 άτομα και 127 οχήματα, ενώ συνελήφθη 1 άτομο και βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

edessa-parked-carΣτο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 06.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Πέλλας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Έδεσσας και Γιαννιτσών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 14 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 126 άτομα, εκ των οποίων 101 ημεδαποί και 25 αλλοδαποί, καθώς και 127 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 9 άτομα, εκ των οποίων 5 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη 1 ημεδαπή για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος και βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:

  • 22 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
  • 2 παραβάσεις για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων και
  • 2 λοιπές παραβάσεις.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.