3FN_3019

H ενδυμασία αποτελεί ένα είδος κώδικα επικοινωνίας. Είναι μια σιωπηλή γλώσσα που φανερώνει πολλά, όχι μόνο για το άτομο που τη φοράει, αλλά και για το κοινωνικό σύνολο και το πολιτισμικό περιβάλλον στο οποίο το άτομο αυτό ζει. Είναι συγχρόνως μια μορφή καλλιτεχνικής δημιουργίας.

3FN_3023

Ένας Εδεσσαίος που ασχολείται από μικρή σχετικά ηλικία με τη μόδα και έχει επισκεφτεί πολλά φεστιβάλ είναι ο Κοσμάς Μολοπόδης όπου άνοιξε το κατάστημά του στην Έδεσσα στις αρχές του 2011 και δραστηριοποιείται στον χώρο του  τυπώματος υφασμάτων & στο εμπόριο διαφημιστικών ειδών. 

Βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 40 με τηλέφωνο επικοινωνίας

2381501454. Ας αφήσουμε όμως τον Πρόλογο και ας περάσουμε στον ProLogo.

prologos_2014_end

Τι είδη ρούχων μπορεί να δει κάποιος ερχόμενος στο κατάστημά σας;

Κοσμάς Μολοπόδης :

Στο ProLogos μπορεί κάποιος να βρεί πάνω από 40 είδη ενδυμάτων (μπλουζάκια, φούτερ, ζακέτες, αδιάβροχα, μπουφάν, ποδιές, εργατικά ρούχα κ.α) σε όλα τα μεγέθη έως και 5XL,καθώς επίσης καπέλα και τσάντες.

3FN_3012

  Το κατάστημα αναλαμβάνει να ντύσει εξ’ ολοκλήρου αθλητικούς συλλόγους: ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ κ.α με στολές εμφάνισης, στολές προπόνησης, φόρμες και τσάντες όπως επίσης και σχολικές εκδρομές, πολιτιστικούς συλλόγους, εμπορικά καταστήματα κ.α.

Δηλαδή υπάρχει δυνατότητα τυπώματος στην πίσω ή στη μπροστινή πλευρά κάποια επωνυμία ή οτιδήποτε στη μπλούζα;

Κοσμάς Μολοπόδης :

Όλα τα ρούχα μπορούν να τυπωθούν με διαφορετικούς τρόπους για όλα τα γούστα.

  Υπάρχει η ψηφιακή εκτύπωση,η οποία είναι μια νέα τεχνοτροπία, που μπορεί κάποιος να τυπώσει οποιοδήποτε φωτογραφικό υλικό απευθείας στο ρούχο χωρίς περιορισμούς σε χρώματα, λεπτομέριες και ποσότητα παραγγελίας.

3FN_3014

 Υπάρχουν επίσης τα υλικά θερμομετάφοράς,σε ποικιλία χρωμάτων και τύπων σιδερότυπων (εύκαμπτο, τσόχας, μεταλικό, γυαλιστερό και φουσκωτό που δίνει τρισδιάστατη όψη).

 Για παραγγελίες χονδρικής παρέχουμε εκτύπωση μεταξοτυπίας και κέντημα.

Υπάρχει δυνατότητα να διαλέξει κάποιος από κάποια γκάμα στάμπες για τη μπλούζα και συνήθως σε τι ηλικίες απευθύνεσαι;

Κοσμάς Μολοπόδης :

Σχέδια για στάμπες μπορεί κανείς να βρεί στο κατάστημα όπου υπάρχει μια συλλογή με πάνω απο 500 σχέδια που ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επίσης μπορεί να φέρει φωτογραφίες μέσα από το ίντερνετ αλλά και σχέδια τα οποία έχει σχεδιάσει ο ίδιος ακόμη και σε χαρτί.

3FN_3015

Το κατάστημα μπορεί να επισκευθούν άτομα όλων των ηλικιών καθώς και νέες μαμάδες ή μπαμπάδες όπου μπορούν να βρούν φορμάκια και μπλουζάκια απο βιολογικό βαμβάκι για τα νεογέννητα μωράκια τους.

3FN_3017

Σου ευχόμαι εγκάρδια καλές δουλειές!