θεατροΠρόκειται για το παραμύθι του Charles Perrault «Ο παπουτσωμένος γάτος», που θα παρουσιαστεί σε συλλογική σκηνοθεσία από την Παιδική Σκηνή περί τα μέσα Μαρτίου για μαθητές , το «Ρεμπέτικο» σε κείμενα-επιμέλεια Σοφίας Πετρίδου που θ ανέβει από την Κεντρική Σκηνή την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη και το «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα» του Γιώργου Τζαβέλλα σε θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία Δέσποινας Οτουντζίδου, επίσης από την Κεντρική Σκηνή, έργο που θ ανέβει αμέσως μετά το Πάσχα.

Παράλληλα ξεκίνησε τη λειτουργία του το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και εφήβους. Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων με τη θεατρολόγο κα Χρύσα Αλεξάκη. Τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Σάββατο και ώρα 5.30 στο εντευκτήριο. Οι εγγραφές συνεχίζονται.
Στο εντευκτήριο του συλλόγου μας, Ιων. Δραγούμη 35, θα πραγματοποιούνται συναντήσεις καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις νέες παραγωγές του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, από τις 6 το απόγευμα Πληροφορίες στο τηλ.6938363911 κα Δέσποινα Οτουντζίδου