Μία εξαιρετικά σημαντική συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο είχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος.

KEDE
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του Δήμου Έδεσσας και των Δημοτικών του Επιχειρήσεων, με το μεγάλο πρόβλημα της συνέχισης της λειτουργίας των «Καταρρακτών» να αποτελεί το κύριο θέμα της συζήτησης.
Ο Υπουργός ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα για συνδρομή στην επίλυση του σημαντικού αυτού ζητήματος, αλλά και των υπολοίπων θεμάτων που αφορούν το Δήμο Έδεσσας, έδωσε οδηγίες σε διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να δώσουν την κατάλληλη στήριξη στο Δήμο Έδεσσας για να διερευνηθούν τα ζητήματα και να δρομολογηθούν οι λύσεις που θα επιλεγούν.

Ypourgos (1)
Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν και τα γραφεία της ΚΕΔΕ, όπου συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ και Αντιδήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννη Μουράτογλου. Αντικείμενο των συζητήσεων στην ΚΕΔΕ ήταν τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το ζητούμενο είναι η εξασφάλιση οικονομικών πόρων για υλοποίηση έργων στήριξης της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας και βελτίωσης της ζωής των πολιτών του Δήμου Έδεσσας.

Ypourgos (2)