Νέα νίκη για την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας καθώς επιβλήθηκε του Ηρακλή Μελίκης με σκορ 73-47. Ο κόουτς Σταυρόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας ως βασική πεντάδα τους Λούση, Σταμπούλη, Μακρίδη Τ., Υφαντίδη, Δοδόπουλο.
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εξαιρετικό για την ομάδα της Έδεσσας. Με τους Υφαντίδη και Λούση να οδηγούν την ομάδα στην επίθεση και τον Δοδόπουλο να κυριαρχεί στην άμυνα, ο ΓΑΣ κατάφερε να επιβάλει πλήρως τον δικό του ρυθμό στον αγώνα. Η πιεστική άμυνα του ΓΑΣ αποδιοργάνωσε σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, επιτρέποντας του να προηγηθεί με διαφορά 17 πόντων με την λήξη του 1ου δεκαλέπτου (26-9), βάζοντας στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της νίκης.

μπασκετΣτο 2ο δεκάλεπτο ο Υφαντίδης συνέχισε να σκοράρει ( δέκα πόντους σε αυτό το δεκάλεπτο). Η άμυνα του ΓΑΣ συνέχισε να είναι ασφυκτική μην επιτρέποντας στους παίκτες της Μελίκης να βρίσκουν τον δρόμο προς το καλάθι. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του ΓΑΣ να προηγείται με διαφορά 21 πόντων (39-17).
Η μεγάλη διαφορά έδωσε την δυνατότητα στον κόουτς του ΓΑΣ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους του παίκτες που είχε στην διάθεση του. Με τον Δοδόπουλο να κυριαρχεί στην άμυνα ( 3 κοψίματα) έχοντας σαν συμπαραστάτη τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Γάτσο και τον Υφαντίδη να συνεχίζει να σκοράρει, η ομάδα της πόλης μας σταδιακά μεγάλωνε ακόμη περισσότερο την διαφορά. Το τέλος του 3ου δεκαλέπτου βρήκε τον ΓΑΣ να προηγείται με 62-33. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον κόσμο να χειροκροτεί τις προσπάθειες του νεαρού Μποζίνη και του Παντελή Σταυρόπουλου.
Η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας με σκορ 73-47, επιτρέποντας του να διατηρήσει το αήττητο για μια ακόμη αγωνιστική.
Δεκάλεπτα: 26-9, 39-17 (ημιχ.), 62-33, 73-47 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Σταυρόπουλος Π. 4, Αντωνιάδης (5 ριμπάουντ, 1 ασσιστ) , Γάτσος (2 ριμπάουντ, 2 ασσιστ), Λούσης 10(2) (2/2 βολές,1/1διπ, 2/5 τριπ. 1 ριμπάουντ), Σταμπουλής 11(2) (5/6 βολές, 0/1διπ, 2/6 τριπ., 6 ριμπάουντ, 1 ασσιστ, 1 κόψιμο), Αργυρός 2( 3 ριμπάουντ) , Μποζίνης 2 (2 ριμπάουντ, 1 ασσιστ) , Μακρίδης Ε. 2, Μακρίδης Τ. 2 (2 ριμπάουντ, 1 ασσιστ) , Υφαντίδης 30(2) (2/3 βολές, 11/13διπ, 2/6 τριπ., 4 ριμπάουντ, 1 ασσιστ), Μπίκου 1 (2 ριμπάουντ), Δοδόπουλος 9(1) (2/6 βολές, 2/4διπ, 1/3 τριπ., 4 ριμπάουντ, 1 ασσιστ, 3 κοψίματα) .
Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 22/11 στις 20:30 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών.
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι μένοντας ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας.
Ευχάριστη νότα οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ που φώναζαν συνθήματα υποστηρίζοντας την ομάδα τους.

Ήττα για το παιδικό από τον ΑΟΚ Βέροιας 51-27
Την ήττα γνώρισε το παιδικό τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας από τον ΑΟΚ Βέροιας με σκορ 51-27. Οι νεαροί αθλητές του ΓΑΣ έμειναν στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια ο κόουτς της ομάδας Γιάννης Μπιτέρνας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του με αποτέλεσμα η διαφορά να μεγαλώσει και να φτάσει στο τελικό 51-27.
Οι νεαροί αθλητές του ΓΑΣ στην πρώτη τους συμμετοχή στο παιδικό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι είναι ηλικιακά μικρότεροι από όλους τους αθλητές των ομάδων που συμμετέχουν, προσπαθούν για το καλύτερο.
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας) Λουκόφτσης 1, Κορδάλης 1, Τεντζέρης, Σαμπάλης 6, Καίσαρης, Συμεωνίδης 2, Παπαδόπουλος 1, Σταυρόπουλος 2, Μποζίνης 14
Την Κυριακή 23/11 το παιδικό του ΓΑΣ αντιμετωπίζει την ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας στις 10:00 το πρωί στο ΔΑΚ Έδεσσας.