Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μετά από πρόσκληση του Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Δημήτριου Αλεβίζου, παραβρέθηκε στο εορταστικό γεύμα που παρατέθηκε προς τιμή ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος.

Μεραρχία-1

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν μερικές στιγμές προσωπικής επικοινωνίας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει: «Το εορταστικό γεύμα της Μεραρχίας πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, τονίζοντας τη σημασία της ανθρώπινης επικοινωνίας και αλληλεγγύης. Οι πολιτικοί θεσμοί, οι τοπικές αρχές και ο σχεδιασμός των αναπτυξιακών πολιτικών δεν είναι ξεκομμένα από την κοινωνία και τους ανθρώπους της. Τα εορταστικό γεύμα της Μεραρχίας για άτομα με αναπηρία από την περιοχή μας, μας εισάγει στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και το μήνυμα της Γέννησης Του Ιησού που, κατά τη γνώμη μου συνοψίζεται στις λέξεις: ελπίδα για τον κόσμο και αγάπη για τον συνάνθρωπο».