Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Θεοδωρίδης-Κυριακίδης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του και συνεχάρη τον αθλητή από την Πέλλα Βαλεντίνο Κυριακίδη ο οποίος διακρίθηκε στο τριήμερο πανελλαδικό πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου 2014 στο Ολυμπιακό Στάδιο των Νέων Λιοσίων. Ο Βαλεντίνος Κυριακίδης είναι αθλητής των «Μαχητών» Σκύδρας.

Η συμμετοχή σε πανελλαδικά πρωταθλήματα, όπως το συγκεκριμένο, εντάσσεται στο καθεστώς μοριοδότησης των αθλητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Νιώθω πραγματικά υπερήφανος όταν αθλητές από την Πέλλα διακρίνονται σε πανελλαδικά πρωταθλήματα. Εύχομαι ο Βαλεντίνος Κυριακίδης να συνεχίσει με επιτυχίες και σε διεθνείς αγώνες και να αποτελέσει ένα θετικό παράδειγμα για τους νέους της Ελλάδας. Η πορεία των αθλητών δείχνει τη σημασία της προετοιμασίας, της σκληρής και επίπονης προσπάθειας για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στον αθλητή, αλλά και στον προπονητή του και στον σύλλογό του, τους «Μαχητές» Σκύδρας».