101214_tree1b_1978012674Το λαμπερό άστρο της χαράς και της διασκέδασης μας οδηγεί κατευθείαν στην πόλη της Σκύδρας, όπου μας περιμένουν οι γευστικές, μελωδικές και ψυχαγωγικές εκπλήξεις που με μεράκι έχει προετοιμάσει ο Δήμος Σκύδρας.
Την Κυριακή, λοιπόν, 21 Δεκεμβρίου 2014 κι ώρα 6 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας, μπροστά από το Δημαρχείο, θα γίνει το άναμμα του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (φυσικό έλατο από φυτώριο) και στη συνέχεια θ΄ακολουθήσει ένα φαντασμαγορικό εορταστικό πρόγραμμα ανοιχτό και δωρεάν σ΄όλους τους μικρούς μας φίλους που τους προσκαλούμε να έρθουν από παντού για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Θα υπάρχουν τα πάντα. Ο Άγιος Βασίλης κι ο Χιονάνθρωπος με την παρέα τους θα περιμένουν με αγάπη όλα τα παιδιά για να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Το δημοφιλές δίδυμο «Άστα λα Βράστα», με τον ξυλοπόδαρο και τον κλόουν, θα εντυπωσιάσει σίγουρα τους παρευρισκόμενους με τα διάφορα σκέρτσα του. Ομαδικά παιχνίδια, πρωτότυποι διαγωνισμοί, καλλιτεχνίες, ασταμάτητοι χοροί και τόσα άλλα είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των παιδιών.
Φυσικά, θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα, αλλά και ποτά για όλον τον κόσμο.
Ελάτε, μικροί και μεγάλοι, ν΄αποδιώξουμε το γκρίζο από τη ζωή μας και να φέρουμε τη χαρά και το χαμόγελο.
Ελάτε, στη μεγάλη, ζεστή,ανθρώπινη γιορτή της Σκύδρας για να ενώσουμε τα χέρια και τις καρδιές μας γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο. Καλά Χριστούγεννα.