ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

 

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ  – ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  72 – 29

 

Με χαρακτηριστική άνεση επικράτησαν οι παίδες του Πανεδεσσαϊκού την περασμένη Κυριακή στο ΔΑΚ Έδεσσας τους αντίστοιχους τους ΓΑΣ. Οι απουσίες  παίδων του Πανεδεσσαϊκού λόγω εξετάσεων γλωσσομάθειας, έδωσε την ευκαιρίας σε παιδιά προερχόμενα από το τμήμα του μίνι να ενισχύσουν την προσπάθεια και να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους. Παρά το νευρικό επιθετικά ξεκίνημα όπου χάθηκαν πολλά εύκολα καλάθια, γρήγορα χτίστηκε μια διαφορά η οποία όλο και μεγάλωνε μέχρι την λήξη του π΄ρωτο ημιχρόνου.Με κορυφαίους σε άμυνα και επίθεση τους Προφητηλιώτη Ε. και Ξυλουργίδη Α. πάτησαν παραπάνω το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο και άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς.

Στο  δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν μόνο οι αθλητές που δεν είχαν τον ανάλογο χρόνο στα άλλα παιχνίδια και έδειξαν έτοιμοι να βοηθήσουν για τα τελευταία 5 παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Επόμενος αντίπαλος των Παίδων του Πανεδεσσαϊκού την ερχόμενη Κυριακή στην Βέροια με τον  ΑΟΚ.

PAIDIKO (1)

 

Δεκάλεπτα:1ο(10-03), 2ο(22-13)32-16 ημίχρονο, 3ο(18-09) 50-25, 4ο(22-04)72-29 τελικό.

 

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ(Μίλτσης): Ζήμνας Α. 16,Κυριακού Α. 3 (1β), Τρυγωνιάρης Δ.2, Προφητηλιώτης Ε. 8, Ποντίκης Β. 6, Μπίνος Ε. 2, Γιαννούλτσης Ι, Σιδηρόπουλος Π. 9 (1β), Ξυλουργίδης Α. 8, Μπίνος Μ. 6 ( 2β), Τζιρτζιγάννης Β.6, Τρυγωνιάρης Η. 6