IMG_5831

Στο   NICK GALIS HALL βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τρία προαγωνιστικά τμήματα του Πανεδεσσαϊκού για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ  ΑΡΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES.

IMG_5834

Η εντυπωσιακή εμφάνιση των γηπεδούχων και το ευρύ προβάδισμα που πήραν από την αρχή του αγώνα, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με πολλούς αιφνιδιασμούς και καρφώματα ενθουσιάζοντας του μικρούς Εδεσσαίους.

IMG_5858

Για το  «κερασάκι» στην όλη παρουσία των μικρών του Πανεδεσσαϊκού φρόντισαν οι παίκτες των  κιτρίνων, οι οποίοι δεν χάλασαν χατίρι και μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν σχεδόν με όλους.

IMG_5841

Την παράσταση «έκλεψε» ο ηγέτης του φετινού Άρη Αλέξανδρος Βεζένκοφ ο οποίος είχε  και εγκάρδια συνομιλία με τους παίκτες και προπονητές των πρασίνων, τους οποίους θυμόταν από την παρουσία τους στο περσινό shooting camp που διοργάνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

IMG_5850

O Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον τιμ μάνατζερ Βουρτζούμη Βασίλη για τη φιλοξενία του συλλόγου στις εγκαταστάσεις των κιτρίνων και εύχεται  «αθλητική υγεία» και πάντα επιτυχίες.

IMG_5852