ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

 

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ    63 – 32

image description

 

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, το Παιδικό τμήμα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, επιβλήθηκε εύκολα με διαφορά 31 πόντων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το δυνατό ξεκίνημα σε άμυνα και επίθεση έδωσε από το πρώτο δεκάλεπτο αέρα 11 πόντων με τους αθλητές του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ να τρέχουν γρήγορα τους αιφνιδιασμούς όπου και πέτυχαν εύκολα καλάθια.

panedessaikos paidikoΣτο δεύτερο δεκάλεπτο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με πολλά άστοχα σουτ και για τις δύο ομάδες, εκεί όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξε  η δυνατή άμυνα και τα ριμπαόυντ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ μπήκε φουριόζος δείχνοντας αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση νίκη, παίζοντας όμορφο μπάσκετ με πολλές ασσίστ και πολλά κλεψίματα της μπάλας.

Με τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους η τέταρτη περίοδος ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα με τους γηπεδούχος να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του ρόστερ όπου και κατάφεραν να σκοράρουν.

 

 

Περίοδος  Α : 17 – 06

Β : 10 – 08  (ημίχρονο : 27 – 14)

Γ : 17 – 08

Δ : 19 – 10 ( τελικό : 63 – 32)

 

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ(Μίλτσης Γ.): Ζήμνας Α. 12 (2β), Τρυγωνιάρης Δ. 8 , Προφητηλιώτης Ε 3 (1 τρ), Γκουγκούδης Χ 2, Μπίνος Ε. 6 (2β), Σιδηρόπουλος Π. 4,Τζιρτζιγάννης Β. 4, Μπίνος Μ. 3 (3β), Τρυγωνιάρης Η. 7 (1τρ), Νησιάγκας Κ. 4, Ποντίκης Β. 10 (2β).