vouleftesΣε αυτά τα τελευταία 2,5 χρόνια βγαίνοντας καθημερινά έξω άκουγα τα παράπονα πολλών καταστηματαρχών για τη φορολογία, τον ασύμφορο Ο.Α.Ε.Ε. όπου έμπαιναν ανά μήνα 2-3 πελάτες και ξόδευαν 100-150 ευρώ ενώ οι φόροι, τα ενοίκια, η Δ.Ε.Η., ήταν πολλαπλάσια έξοδα από τα έσοδα. Οι μικρομεσαίοι, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχασαν κατά πολύ από το εισόδημα που είχαν καθώς και την αγοραστική τους δύναμη. Πολλές οικογένειες στο Νομό μας έμειναν δίχως ρεύμα, αβοήθητοι, δίχως κάποια κοινωνική μέριμνα.
Ο φόβος από τη μια, μην χάσουν έστω κι αυτόν τον ελάχιστο μισθό ή τη μειωμένη σύνταξη και η ελπίδα από την άλλη να αλλάξει στάση η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντί μας ήλθε σε αντιδιαστολή με την οργή του κόσμου που κακοπερνούσε και δεν έβλεπε χαΐρι στην καθημερινότητά του από τις θυσίες.Φτάσαμε σήμερα 25 προς 26 Ιανουαρίου 2015, ημέρα εκλογών και κατάλαβα κάτι, οι πολιτευόμενοι ήταν πολλοί αλλά “λίγοι” για το καθημαγμένο Ν. Πέλλας, διότι οι περισσότεροι το “έπαιζαν” εθνοσωτήρες οπου μέχρι τότε τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών δεν τα αντιμετώπισαν ουτε προσπάθησαν με ειλικρίνια, παρα μόνο είχαν το θρασος να ζητούν την ψήφο του πολίτη που στο παρελθόν βοήθησαν στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή του τόπου μας και δυστυχώς διαφαίνεται η ανοησία μας για άλλα μια φορά…

Οι πολίτες λένε πως περιμένουν μια κυβέρνηση η οποία δεν θα τους ξανακοροϊδέψει όπως έκαναν οι προηγούμενες. Θέλουνε μια σταθερή φορολογία μακρία απο ελείμματα και λιτότητα.Με ένα πρόγραμμα δίχως πάνω από το κεφάλι τους την τρόϊκα αλλά να ξεπληρώσουμε το χρέος με βατούς όρους και όχι με τεχνάσματα γίνοντας η Ελλάδα ενα πειραματόζωο.Να δώσει βάση στο κοινωνικό κράτος που το έχει αφήσει στο έλεος του Θεού. Ελπίζουμε να μην γίνουν λάθη και να ρίξουν νερό στο κρασί τους και οι δύο πλευρές και να βρεθεί μια λύση που δεν μας βάζει θηλιά στο λαιμό.

Στην Αλμωπία, την Πέλλα και τη Σκύδρα αναδείχτηκε πρώτη η Νέα Δημοκρατία, ενώ στον Καλλικρατικό Δήμο της Έδεσσας το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιάνει τις 2 έδρες, η Νέα Δημοκρατία 1 έδρα και η Χρυσή Αυγή 1 έδρα. Περιμένουμε πολλά από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πέλλας και θα είναι τιμή μας αν είναι και μέσα από την Έδεσσα. Το ίδιο περιμένουμε και από τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Αγαπητέ βουλευτή αν φύγεις και μας ξεχάσεις πηγαίνοντας στην Αθήνα και έλθεις μόνο στην επόμενη προεκλογική σου εκστρατεία, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!