Συμπολίτισσες, συμπολίτες της Πέλλας,

Σας απευθύνω από βάθους καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανάδειξή μου και πάλι ως εκπροσώπου του Νομού μας στο Κοινοβούλιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που απευθύνεται και σε εκείνες και εκείνους που με στήριξαν και με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και σε αυτές και αυτούς που είχαν άλλες πολιτικές προτιμήσεις και αναφορές σε πρόσωπα.

o-upourgos-agrotikis-anaptuksis-giorgos-karasmanis
Γιατί, με την παρουσία και τη συμμετοχή μου στη Βουλή δεν θα αντιπροσωπεύσω μόνο όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, άλλα όλους τους πολίτες του Νομού μας, καθώς οι εποχές των διαχωριστικών γραμμών, της στείρας αντιπαλότητας και αντιπαράθεσης, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας, εκείνο που χρειάζεται ο λαός μας και ο τόπος μας είναι συναινέσεις, κοινές και συλλογικές προσπάθειες και όσο το δυνατόν ευρύτερες συνεργασίες, για το καλό και το μέλλον της πατρίδας μας. Σε αυτή την κατεύθυνση και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, της Πέλλας και των πολιτών της, θα πορευτώ μέσα και έξω και από το Κοινοβούλιο, αφού η στήριξη και η εμπιστοσύνη του λαού της Πέλλας αποτελεί για εμένα τη μοναδική μου δύναμη.
Θα υποστηρίξω κάθε προσπάθεια και κάθε μέτρο που θα δίνουν ώθηση στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της χώρας μας και στην έξοδο από την κρίση, ενώ θα βρεθώ αντιμέτωπος σε οτιδήποτε επιχειρήσει να επαναφέρει τον τόπο μας στις συνθήκες που γέννησαν την κρίση. Μα το κυριότερο : Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για την Πέλλα που θέλουμε και μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Γιώργος Καρασμάνης