Με το σύνθημα «Η Ελπίδα Έρχεται»,έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου και των κύριων αξόνων του του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Νομού Πέλλας, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 12:00 μμ,στο κέντρο της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρρακτών, το οποίο επιλέχθηκεγια να εκδηλωθεί έμπρακτα η συμπαράσταση του κόμματος στους υπο απόλυση εργαζόμενους στη δημοτική επιχειρηση.

ΣΥΡΙΖΑ 059

Την παρουσίαση έκαναν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής,η κ.Σεμερτζίδου Άννα και ο κ.Πέτκου Τάσος.
Οι υποψήφιοι του κόμματος είναι:
Ζήνα Κατερίνα
Κελεσίδης Παύλος
Πασχαλίδης Νάκης
Σηφάκης Γιάννης
Σμίας Χρήστος
Τζάκρη Θεοδώρα
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, παραβρέθηκαν μέλη των Τοπικών Οργανώσεων και πολίτες, οι οποίοι ήθελαν να ακούσουν τις θέσεις των υποψηφίων και το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα.
Οι εκπρόσωποι των περισσότερων τοπικών μέσων ενημέρωσης υπέβαλαν καίριες ερωτήσεις στους υποψηφίους,οι οποίοι,μετά τη σύντομη παρουσίαση της υποψηφιότητας τους, ανέλυσαν με σαφήνεια την πολιτική εξόδου από τα μνημόνια και την προοπτική της οικονομικής και κοινωνικής αναδιάρθρωσης.
Ήταν μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση στην οποία δόθηκε το σύνθημα για ολική επαναφορά της κοινωνίας,αφού διαπιστώθηκε η ανοδική τάση του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πέλλας και πεποίθηση όλων είναι ότι η ανταπόκριση των πολιτών θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία