Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παυλίδης είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη στο γραφείο του.

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης-Υπ Βουλευτής Μ. Παυλίδης

Ο κ. Παυλίδης δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διετέλεσε για δύο χρόνια Αντινομάρχης σε θέματα Παιδείας, Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Μεταφορών και Υγείας.

Ο κ. Θεοδωρίδης συνομίλησε μαζί του για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ανάπτυξη, την κοινωνία και οικονομία της Πέλλας και, ιδιαίτερα, τον ενημέρωσε για τα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούνται αυτήν την περίοδο στην Πέλλα. Επίσης, τον ενημέρωσε για τον προγραμματισμό της Περιφέρειας και τις προτεραιότητες του νέου Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης της περιόδου 2014-2020.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών, βρέθηκαν επίσης θέματα σχετικά με την νεολαία, την ανεργία, καινοτόμες δράσεις για την επιχειρηματικότητα και, ειδικότερα, τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την ικανοποίησή του για την υποψηφιότητα του κ. Παυλίδη, ως ένα στέλεχος που προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.