Τα καρναβάλια έφτασαν και φέτος, και όπως κάθε χρόνο, οι δρόμοι θα γεμίσουν από κόσμο, από μουσικές, χορούς, άρματα και αποκριάτικες στολές κάθε είδους. Το edessanews όπως κάθε χρονιά επισκέφτηκε τους καταστηματάρχες για να ρωτήσει τι θα ντυθούν, τις τιμές, τα άτομα καθώς και ένα σχόλιο για τα φετινά καρναβάλια. Αύριο θα συνεχίσουμε και σε άλλα καταστήματα που θα ντυθούν για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Ας δούμε τι μας απάντησαν τα καταστήματα που θα ντυθούν και φέτος μαζί με τα άρματά τους.

BAR SQUARE
Στάθης Μωραϊτης

DSC09758

Φέτος θα ντυθούμε κότες και κόκορες. Τα άτομα που θα συμμετέχουν θα είναι περί τα 100. 20 ευρώ στοιχίζει η γυναικεία και η αντρική ενώ η παιδική 16. Παρόλα τα προβλήματα της εποχής, πιστεύω ότι θα συνεχιστεί για μια ακόμη δεκαετία φτάνει να υπάρχουν σωστοί άνθρωποι από πίσω για να το στηρίζουν. Γιατί θέλει δουλειά και χρήμα.

London Bar

Κάτια Τσίτση

DSC09759

Θα ντυθούμε φρουροί του buckingham. Η στολή κοστίζει 25 ευρώ. Μέχρι στιγμής συμμετέχουμε 130 άτομα. Θα πρέπει να συμμετάσχουν όλα τα καταστήματα σε αυτήν τη μεγάλη χαρά για να τα πηγαίνουμε χρόνο με το χρόνο καλύτερα.

Face bar (πεζόδρομος)

Έμα

DSC09760

Φέτος θα ντυθούμε πακμαν από το παλαιό γνωστό παιχνίδι. Η στολή στοιχίζει 19 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ το γεγονός που θα επρόκειτο να εξαλειφθεί αλλά τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να γίνει αυτή η οργάνωση γιατί τα καρναβάλια φέρνουν πάρα πολύ κόσμο και κινείται λίγο η πόλη και θα είναι κρίμα να μην συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Zero

Λάμπρος

DSC09762

Φέτος θα ντυθούμε Χονολουλού. Το κόστος της στολής είναι 17 ευρώ. Μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί 40 άτομα και συνεχίζουνε. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να έλθει κόσμος στην Έδεσσα. Να το εκμεταλλευτούμε. Έχει γίνει πλέον θεσμός στην Έδεσσα, κακά τα ψέμματα και πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο καλύτερα εδώ εμείς οι τοπικοί εδώ και να το παλέψουμε. Από εκεί και πέρα ας ακολουθήσει και η νέα γενιά, με νέες ιδέες και μυαλά!

Duomo Bar

Γεωργία

DSC09763

Γεια σας, σήμερα Τρίτη 17 του μηνός δεχόμαστε τον Πασχάλη στο κατάστημα. Θα κάνει ένα live για το μαγαζί. Το Duomo θα ντυθεί Barbie και το group μας είναι γύρω στα 150 άτομα. Περιμένουμε να έλθει το Σάββατο η μεγάλη παρέλαση. Είναι μια πολύ καλή παράδοση για την πόλη όπου συμμετέχει πολύς κόσμος και από άλλες πόλεις. Ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη.

pasxalis arbanitidis tragoudistis kithara_425x

Play Bar

DSC09761

Φέτος θα ντυθούμε pacman & φαντασματάκια (Play-Face & Χωριάτικο). 19 ευρώ στοιχίζει η στολή μαζί με αυτά που δίνουμε για την επιτροπή. Κάναμε κάτι πιο οικονομικό πιο προσιτό, λόγω κρίσης. Προσπαθούμε, αν και ήταν δύσκολο για τη φετινή χρονιά, να κρατήσουμε την παράδοση και να υπάρχει ζωντάνια στην πόλη. Να έλθουν τουρίστες έτσι ώστε να μας μάθουν ακόμη περισσότεροι και καλή συνέχεια να έχουμε!