Τhe videoart.cdr
Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει πέντε πολύ ενδιαφέροντα δωρεάν σεμινάρια, για όσους τους έλκει ο κόσμος της τέχνης.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2015 και χώρος διεξαγωγής τους θα είναι το Art House Thessaloniki, Βεροίας 3.
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 20/4 στις 18.00, η αρχιτέκτων κυρία Γ. Αρίμη, θα παρουσιάσει στο κοινό το σεμινάριο με θέμα: «Green Architecture».
Contemporary Art.cdr
Την Τρίτη 21/04 στις 18.00, σειρά έχει ο Graffiti Street Artist, Σ. Γκεβρέκης, ο οποίος θα μας μυήσει στον κόσμο του «Street Art & Urban Murals».
Green Architecture.cdr
Την επόμενη μέρα στις 18.00, ο κύριος Γ. Ταξίδης, Εικαστικός, θα παρουσιάσει στο κοινό διάλεξη με θέμα: «Contemporary Art».
Ο κύριος Γ. Μίσκος, Web Designer – Developer, την Πέμπτη 23/04, στις 18.00, θα μας παρουσιάζει το σεμινάριο με θέμα «The Next Web – Latest trends in Web Design».
Τέλος, την Παρασκευή 24/04 στις 18.00, θα παρακολουθήσουμε το σεμινάριο με θέμα «The Video Art», του οποίου εισηγήτρια θα είναι η video artist, κυρία Μ. Βουνάτσου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!