Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΓΑΣ Έδεσσας και των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. Ο αγώνας γίνεται για να ενισχυθεί η οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη (τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου), που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων, ( συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά).
ΑΦΙΣΑ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ  ΕΛΛΑΔΟΣ
Η εκδήλωση γίνεται με συνδιοργάνωση του ΓΑΣ Έδεσσας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς έχει ήδη εγκριθεί χρηματικό ποσό από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τις ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα, αλλά και με την αρωγή του Δήμου Έδεσσας, που προχώρησε σε ένα «καλλωπισμό» των αποδυτηρίων του ΔΑΚ Έδεσσας και θα προσφέρει την βοήθεια του όπου αλλού απαιτηθεί, καθώς οι ανάγκες της διοργάνωσης του αγώνα είναι πολύ μεγάλες.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη, όσο και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου για την στήριξη στην προσπάθεια του Συλλόγου.
ΦΩΤΟ ΓΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας – Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, τίθενται στην διάθεση των φιλάθλων της πόλης μας και τις ευρύτερης περιοχής. Τα εισιτήρια τιμούνται προς 5 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι τα παρακάτω:
Στο περίπτερο του ΓΑΣ Έδεσσας στον πεζόδρομο (τις απογευματινές ώρες)
Μπουγάτσα Σκαλιδάκης Μοναστηρίου 31, Έδεσσα
GENIUS PC – ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Α. Αρχιερέως Παντελεήμονος 22, Έδεσσα
OTONET Μελά Παύλου 14, Έδεσσα
Cafe · Bar Duomo Πλατεία Τημενιδών 3, Έδεσσα
GOLDEN Cafe · Bar Αριστοτέλους 2 & Πλατεία Τιμενιδών Έδεσσα
TASTY Fast Food, Δημοκρατίας 33, Έδεσσα
Crossfit Edessa Fitness Center, Τσιμισκή 11 Έδεσσα
Εισιτήρια θα πωλούνται κα την μέρα του αγώνα στην είσοδο του Γηπέδου.
Μετά από επικοινωνία με τον κ. Κωνσταντινίδη που συντονίζει του Βετεράνους, στο παιχνίδι του Σαββάτου Θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ που έγραψαν την πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, Πρέλεβιτς, Ρετζιάς, Γαλακτερός, Λιαδέλης, Σιγάλας, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης Γιανούλης, Χρυσανθόπουλος κ.α..
Προπονητής θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη αγοράζοντας ένα εισιτήριο.
Για την στήριξη της οικογένειας ο ΓΑΣ Έδεσσας δημιούργησε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: 5253-076119-141. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στην Τράπεζα Πειραιώς και να προσφέρουν ότι επιθυμούν αναφέροντας στην αιτιολογία «για τον μικρό Γιώργο-Παναγιώτη».