DSC_0716
Η επιχείρηση ΜΟΤΟ ΜΑΚ ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 με πολύ μεράκι και διάθεση από τον Πολυμένη Κωνσταντίνο ο οποίος επιλέγει και προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες και μηχανάκια όπως ανταλλακτικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, εξοπλισμό αναβάτη, εργαλεία, χημικά καθώς και service.
DSC_0717
Μπορείτε επίσης να βρείτε
Κράνη, γάντια, σχάρες, συνεργασίες για ελαστικά, διαθέτουν μπαταρίες, γρανάζια, αλυσίδες, φρένα, ιμάντες κίνησης, λάδια, φίλτρα λαδιού, μπουζί, φίλτρα αέρος και πολλά άλλα που γνωρίζουν όσοι κατέχουν μηχανές.
DSC_0721
Υπάρχει άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σε πολύ φιλικές Εδεσσαϊκές τιμές.
DSC_0724
Η επιχείρηση ΜΟΤΟ ΜΑΚ βρίσκεται σε μια σύγχρονη εγκατάσταση επί της Εγνατίας 110 απέναντι και πλησίον του Γενικού Λυκείου Έδεσσας.
DSC_0730
Οι εμπειρίες που κέρδισε στα πέρατα των ετών είναι πολλές και αξιόλογες.
DSC_0727
Ο 34χρονος Κωνσταντίνος Πολυμένης και οι έμπειροι συνεργάτες του βασιζόμενοι στις γνώσεις και στην τεχνική επάρκεια που κατέχουν καθώς και η αγάπη για τη μηχανή και τη μοτοσυκλέτα συνεχίζουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον χώρο της επισκευής της μηχανής.
DSC_0728
Όπως μας δήλωσε ο Πολυμένης : “H πιο δυναμική παρουσία της επιχείρησής μας στον χώρο, οι ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα ευχαριστημένοι πελάτες μας.
DSC_0731
Θέλω να πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της επιχείρησής μας είναι η φήμη και η πελατεία μας καθώς και η εύχρηστη εξυπηρέτησή τους.
DSC_0732
Χωρίς Εσάς απλώς δεν θα υπήρχαμε.”
DSC_0733
Εμείς ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον Κώνσταντίνο και τους συνεργάτες του καθώς τέτοιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις απαιτείται να υπάρχουν και να βοηθούν με τις γνώσεις τους, τους δικυκλιστές και γενικότερα στην επισκευή της μηχανής αλλά και την αγορά της περιοχής μας.
DSC_0735