Το καφέ-τυροπιτάδικο Popeye άνοιξε τις πύλες του στην καρδιά του καλοκαιριού του 2009 και συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου σε έναν δροσιστικό χώρο δίπλα από το 2ο γυμνάσιο της Έδεσσας!
Ο λόγος για τον Παπαδόπουλο Θεόδωρο έναν νέο επιχειρηματία που θέλησε να παραμείνει στον τόπο του βοηθώντας τον με το να επενδύσει στη γενέτειρα πόλη!
Στο καφέ-τυροπιτάδικο Popeye σαφώς μπορεί ο καθένας να βρει οτιδήποτε τυροπιτοειδή θέλει για πρωϊνό καθώς και καφέδες σε πολύ γρήγορη συχνότητα από το delivery με τηλέφωνο επικοινωνίας 2381024484 και whats up 6987779000. Το κατάστημα λειτουργεί από τις 6 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ ενώ τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις πραγματοποιείτε από τις 7 το πρωί μέχρι τις 21:30 το βράδυ.
Το Popeye διαθέτει Nova – OTE TV και μπορεί ο καθένας να πιεί αναπαυτικά τον καφέ του παρακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα καθώς ο χώρος κλιματίζεται.
Υπάρχει ευρύχωρος εξωτερικός χώρος με πολλά τραπεζάκια για μεγάλες ή μικρές παρέες και μεγάλη γκάμα παιχνιδιών. Το Edessanews σας εύχεται καλές δουλειές και μακρόχρονη λειτουργία!