ΦΩΤΟ ΓΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συνεχίζει την προετοιμασία του η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ για την «παρθενική» της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Η προετοιμασία της ομάδας γίνεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα προπονήσεων στο ΔΑΚ της πόλης μας. Παρά το γεγονός ότι μπήκε ο Οκτώβριος και το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου, ο ΓΑΣ Έδεσσας προπονείται μόνο δύο (2) φορές στο ΔΑΚ της πόλης μας. Αναμένετε από την αρμόδια αντιδημαρχία το τελικό πρόγραμμα που θα ισχύσει για το γήπεδο, καθώς έχουν προηγηθεί «κωμικοτραγικές καταστάσεις» τις τελευταίες 15 μέρες.
Ήδη την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ, με τον ΓΑΣ να αντιμετωπίζει την 1η αγωνιστική τον ΑΟΚ Βέροιας στην Βέροια και έχοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, (Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών (εντός), Ζαφειράκη Νάουσας (εκτός), ΦΟ Αριδαίας (εντός), Αλεξάνδρεια (έκτος).
Ο κόουτς Σταυρόπουλος μέσα από μία σειρά φιλικών αγώνων που έδωσε η ομάδα (Κρύα Βρύση, Σκυδραϊκό, ΦΟ Αριδαίας, Αλεξάνδρεια) , προσπαθεί να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις της.