Με Παγκόσμιο τίτλο η έναρξη της σαιζόν για τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ, αφού τη Δευτέρα 31/8 επέστρεψε από το 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβον ντο itf Ανδρών και Γυναικών η Εθνική μας ομάδα μέλος της οποίας και η αθλήτρια Ιωαννίδου Γεωργία, αθλήτρια του Α.Σ. ΑΞΙΟΥ Κουφαλίων που όμως προπονείται εδώ και έναν χρόνο στον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.
gogo
Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, από 87 χώρες. Η Ιωαννίδου Γεωργία αγωνίστηκε στην κατηγορία των TUL 1 DAN και έφερε την Τρίτη Παγκόσμια θέση αφού έχασε στον τέταρτο αγώνα από τη Ρωσσίδα αθλήτρια που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
mikro ag.
Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια για αυτήν την τόσο μεγάλη επιτυχία και καλή σαιζόν σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς.
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν κανονικά από την περασμένη Δευτέρα για όλα τα τμήματα, πληροφορίες για τις ώρες και εγγραφές καθημερινά στο Γυμναστήριο του συλλόγου στην οδό Αγίου Δημητρίου 35 ή στα τηλέφωνα 2381028925-6947204783. Το Σάββατο 12/9 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας εν όψει του φεστιβάλ Νεολαίας ενώ η αθλήτρια Νάνου Ιωάννα ετοιμάζεται για το πρώτο πρωτάθλημα της σαιζόν στις 11-12-13 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας αφού επιλέχτηκε να μας εκπροσωπήσει με την επίλεκτη ομάδα της Ενωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος!