Ο Δήμος Έδεσσας έχει την τύχη να απασχολεί δύο καλλιτέχνες, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
έργο
Ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Αργύρης Ταφραλίδης ξεδιπλώνοντας το ζωγραφικό τους ταλέντο δημιούργησαν μία εκπληκτική σύνθεση (κολάζ) τοπίων της Έδεσσας στον εξωτερικό τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου προς την πλευρά του πάρκου στην περιοχή Κιουπρί.
δημιουργοί
Το έργο αυτό είναι το πρώτο που πρόσφεραν, στο πλαίσιο της εργασίας τους, οι δύο καλλιτέχνες στην πόλη, ενώ τώρα εργάζονται στο ειδικό σχολείο δημιουργώντας νέα έργα τέχνης. Είναι ευλογία το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί πρόσφεραν το ταλέντο τους για να ομορφύνουν συγκεκριμένες γωνιές και κτήρια της Έδεσσας. Είναι χρέος όλων μας να περιφρουρήσουμε αυτά τα έργα και να τα κρατήσουμε μακριά από βανδαλισμούς και επιγραφές!
Ο Δήμος Έδεσσας, μετά από το εξαιρετικό αποτέλεσμα της δουλειάς του Γιώργου Λαζαρίδη και του Αργύρη Ταφραλίδη, καλεί όποιους καλλιτέχνες επιθυμούν να δημιουργήσουν έργα τέχνης σε τοίχους δημοτικών κτηρίων να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου στο 2381350780, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ Δήμου και καλλιτεχνών, έτσι ώστε να κάνουμε πρωτότυπες και όμορφες παρεμβάσεις στην πόλη και τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Έδεσσας.