Ένα μικρό κοριτσάκι. Η γλυκιά Παραμυθένια είναι εδώ και μας περιμένει παρέα να ανακαλύψουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μέσα στην καρδιά μας ανθρώπους που μας φροντίζουν και μας αγαπάνε.
Η μικρή Παραμυθένια έχει δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα που τη νοιάζονται. Τη Νεραϊδένια και την μανούλα της. Και οι δυο την αγαπάνε πάρα πολύ κι όσο κι αν κάποιες φορές η μικρούλα μας στεναχωριέται, είναι εκεί κι οι δύο, η κάθε μία με τον τρόπο της για να της υπενθυμίζουν πως πάντα η αγάπη βρίσκει τον δικό της χώρο να τρυπώνει στις καρδούλες όλων των παιδιών.
Πάρτε αγκαλίτσα τη μανούλα σας και τραγουδήστε μαζί της, το δικό σας τραγούδι… είναι για εσάς!

poster

Βιογραφικό Συγγραφέως
Η Ειρήνη Φραγκάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σητεία της Κρήτης το 1976. Τα τελευταία χρόνια, ζει στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της και τα 5 παιδιά της.
Από την γενιά της μητέρας της είναι απόγονος του μεγάλου κρητικού ραψωδού Βιτσέντζου Κορνάρου.
Ασχολείται με τη συγγραφή μυθιστορημάτων για ενήλικες, παιδικών βιβλίων, ποίησης, στίχων, ζωγραφίζει και φτιάχνει κοσμήματα.

Βιβλιογραφία:
“Η αγάπη που άνθισε στην ψυχή μου” είναι το πρώτο συγγραφικό της πόνημα, με θέμα το διαζύγιο και κυκλοφορεί από την ΔΥΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ (υποψήφιο για βραβείο στον διαγωνισμό του ΕΚΕΒΥ «Το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς 2011»).
Το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο “Η πεταλούδα της νύχτας” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία.
Οι στίχοι στο τραγούδι Αλήθειες Ζωής που τραγουδάει ο Χρήστος Ρενιέρης, γράφτηκε για το 2ο βιβλίο της από την ίδια.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Ανάσα” και μπορείτε να το αναζητήσετε και να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά από όλα τα σχετικά site ή στο www.ekdoseisanasa.gr ή στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας